Wandwastafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende wandwastafels online kopen

Zoals de naam van dit type wastafel al doet vermoeden, worden de wandwastafels los tegen de muur van uw badkamer bevestigd. Er is geen onderkast en de wastafels zijn ook niet op een blad bevestigd. Zo geeft u uw badkamer een ruimtelijk gevoel.  

In vergelijking met een normale wastafel, hebben de wandwastafels een heel bijzonder, stijlvolle vorm. Vaak loopt de vorm van deze wandwastafels naar beneden toe af, waarmee de wastafel een heuse eyecatcher in uw badkamer vormt. U kunt bij SanitairZone.nl kiezen voor een rond of vierkant model. Een rond model zal vooral interessant zijn voor speelse, vaak wat klassieke badkamers. De vierkante modellen zijn zeer geschikt voor een moderne badkamer.

 

Wandwastafels online bestellen

Wandwastafels, ook wel vrijhangende wastafels genoemd, bestellen bij SanitairZone.nl is heel eenvoudig. Niet alleen bieden we u vijf jaar garantie op onze wastafels, ook profiteert u bij ons van de laagste prijs. Wij bieden namelijk voor al onze producten een laagste prijsgarantie! Om het online kopen van wandwastafels nog voordeliger te maken, brengen we geen verzendkosten in rekening voor het laten bezorgen van de wandwastafel. Over het algemeen lukt het ons om producten binnen 24 uur te verzenden, mits uw wandwastafel op voorraad is.