Verwarming

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 4665

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 4665

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten verwarming kopen

In ons assortiment bieden we drie verschillende soorten radiatoren aan. U kunt bij ons terecht voor designradiatoren, paneelradiatoren en handdoekradiatoren

 

Handdoekradiatoren

De handdoekradiatoren worden logischerwijs voornamelijk binnen badkamers gebruikt. Het fijne aan deze radiatoren is de ruimte tussen de elementen van de radiator. Deze ruimte is groot genoeg om uw handdoek hiertussen te hangen! Zo hoeft u geen waslijn of wasrek in de badkamer te plaatsen en zijn uw handdoeken sneller droog.

Designradiatoren

De design- en paneelradiatoren kunnen in de overige ruimtes van uw woning gebruikt worden. Het fijne aan met name de designradiatoren is dat u niet direct ziet dat het om een radiator gaat. Dit type radiator kan tegen een muur geplaatst worden, waarmee het net lijkt alsof u de radiator als een vorm van wanddecoratie gebruikt. Doordat de designradiatoren in verschillende modellen worden aangeboden, vindt u altijd een type verwarming die bij uw huidige interieur aansluit.

Paneelradiatoren

Op SanitairZone.be vindt u het grootste online assortiment paneelradiatoren! Een paneelradiator is de meest voorkomende radiator in elke woning door zijn kleine afmetingen en zijn perfecte werking. De radiator kan in elke ruimte geplaatst worden, dus niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, slaapkamer of hal.

 

Toebehoren voor uw verwarming bestellen

Naast de mogelijkheid om een complete verwarming online te kopen bij SanitairZone.nl, kunt u ook voor losse onderdelen bij ons terecht. Zo bieden we u bijvoorbeeld een aansluitset voor uw verwarming, een verstelbare wandconsole om uw verwarming aan de muur te kunnen bevestigen, enzovoorts. Ook wanneer uw thermostaat kapot is gegaan, kunt u bij ons een losse thermostaat bestellen. Deze thermostaten worden in de kleuren wit en chrome aangeboden. Let er bij het bestellen van deze losse elementen goed op, dat deze het juiste formaat en de juiste aansluiting voor uw verwarming hebben.

 

Service bij een verwarming online kopen

Een verwarming online kopen bij SanitairZone.nl betekent dat u profiteert van een aantrekkelijke service. Standaard houden we bij de selectie van de producten voor ons assortiment rekening met de kwaliteit hiervan! Niet voor niets zit er standaard 5 jaar garantie op onze radiatoren. Daarbij worden de goedkope radiatoren en losse onderdelen, zoals eerder beschreven werd, binnen 24 uur en geheel gratis naar u verzonden. Zo wordt een verwarming online bestellen bij SanitairZone.nl des te aantrekkelijker! Bovenal profiteert u van scherpe prijzen, wanneer u een verwarming koopt bij SanitairZone.nl.

 

Meer weten over onze radiatoren? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.