Urinoirspoelers

Een urinoirspoeler kopen 

Bij SanitairZone.nl is er een ruim aanbod aan urinoirspoelers, zodat u een passende urinoirspoeler vindt voor uw toilet. U kunt uw urinoir op diverse manieren doorspoelen. U heeft de keuze uit een knop-hendel aan de bovenzijde of aan de voorzijde. Bovendien hoeft u met een urinoirspoeler geen inbouwreservoir te installeren. 

Let erop dat uw urinoirspoeler overeenkomt met het door u gekozen urinoir. Dit is erg belangrijk, want het bepaalt het uiterlijk van uw toilet. 

 

Bestel urinoirspoeler bij SanitairZone.nl

Het bestellen van urinoirspoeler in onze webshop is heel eenvoudig. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt geleverd. Als een urinoirspoeler op voorraad is, lukt het ons meestal binnen de 24 uur. Hierdoor kunt u de urinoirspoelers direct monteren om uw toiletruimte compleet te maken. U profiteert ook van onze laagste prijsgarantie om ervoor te zorgen dat u nooit teveel betaalt. Of hoe zit het met de vijf jaar garantie die u van ons krijgt? Met deze garantie kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.