Toiletzitting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 338

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 338

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletzitting online kopen bij SanitairZone.nl

Toiletzittingen worden in verschillende kleuren en formaten aangeboden. Het is allereerst belangrijk om te kijken naar het formaat toiletzitting wat u voor uw toilet nodig heeft. Bepaal vervolgens uw persoonlijke smaak. Wilt u bijvoorbeeld een toiletzitting met veel kleur, of geeft u de voorkeur aan een neutralere variant? Naast het verschil in kleur, zit er ook een verschil in het model van de klep van de toiletzittingen. Bij sommige modellen is deze recht, bij andere modellen heeft deze een subtiele kromming.

 

Verschillende modellen toiletbrillen 

In ons assortiment bieden wij verschillende modellen toiletzittingen aan. Naast de standaard toiletzittingen kunt u ook kiezen voor softclose toiletzittingen of toiletzittingen een quick release systeem. Softclose toiletzittingen zijn zittingen die langzaam sluiten, waardoor klapperen wordt voorkomen. Ideaal voor huishoudens met kinderen. 

Een andere populaire toiletzitting uitvoering  is een quick release toiletzitting. De toiletpot is eenvoudig te reinigen dankzij het Quick Release systeem. U kunt de wc-bril eenvoudig afnemen, de wc-pot schoonmaken en vervolgens terugplaatsen.

 

Service bij een toiletzitting bestellen

SanitairZone.nl biedt u een uitgebreide service aan bij het bestellen van een nieuwe toiletzitting. Zo profiteert u allereerst van een laagste prijsgarantie. Wij willen voorkomen dat u meer betaalt, dan noodzakelijk is! Daarbij maken we een toiletzitting bestellen nog voordeliger, door u geen verzendkosten te laten betalen. Zoals eerder beschreven wordt een toiletzitting over het algemeen binnen 24 uur geleverd. Tot slot ontvangt u op de toiletzittingen van SanitairZone.nl een vijfjarige SanitairZone.nl garantie.