Staande Toiletten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Staande toiletten kopen bij SanitairZone.nl

Staande toiletten worden in tal van verschillende soorten in ons assortiment aangeboden. Dit type toilet was de meest gebruikte toiletsoort, voordat de hangtoiletten aan populariteit wonnen. Nog steeds worden de staande toiletten regelmatig in badkamer geplaatst. Onder meer vanwege de vintage look van deze toiletten! Een staand toilet wordt gecombineerd met een spoelbak achter het toilet, of een hoger geplaatste stortbak. U kunt een bestaande stortbak op uw nieuwe staande toilet aansluiten, als u deze nog heeft hangen.

 

Voordelen van een standaard toilet

Hoewel de staande toiletpot aan populariteit verliest, zijn er nog genoeg redenen en voordelen om voor dit model te kiezen. Staande toiletten worden vandaag de dag nog steeds gekocht dankzij hun lage kostprijs. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor een staande toiletpot is de eenvoudige installatie. Het toilet wordt eenvoudig aan de badkamervloer bevestigd en aangesloten op de toevoer/afvoer. Als er problemen zijn met het waterreservoir, kunt u eenvoudig een inspectie- en onderhoudswerk laten uitvoeren, omdat de stortbak meestal zichtbaar is. Kortom, toiletpotten zijn een stuk goedkoper en eenvoudiger te installeren dan hangende toiletten.

 

Service bij een staand toilet bestellen

Zoals reeds beschreven biedt SanitairZone.nl u een uitgebreide service bij het bestellen van staande toiletten. Naast het feit dat we uw staande toilet binnen 24 uur proberen te leveren, betaalt u bij ons geen verzendkosten. Om het bestellen van een staand toilet nog voordeliger te maken, bieden we u altijd een laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker, dat u niet meer dan nodig is betaalt voor uw nieuwe toilet!