Hangtoiletten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 347

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 347

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom hangtoiletten kopen?

Hangtoiletten online kopen kan om verschillende redenen interessant zijn. Zoals de naam al zegt een hangtoilet (ook wel wandcloset genoemd) wordt aan de muur gehangen. Dit geeft de badkamer een strakke, moderne uitstraling. Bij een wandcloset hoort een inbouwreservoir, die achter een wand geplaatst wordt. Dit betekent dat het inbouwreservoir niet zichtbaar is. In het bijzonder, omdat er geen stortbak boven of achter het toilet hangt. Iets wat bij veel oudere toiletten wel vaak het geval is! Dit is echter niet de enige reden om te kiezen voor een hangend toilet. Ook de ruimte onder het toilet blijft vrij in tegenstelling tot het staande toilet. Dit maakt het schoonmaken van de badkamer makkelijker. U kunt immers met uw dweil onder het hangtoilet door, zonder tegen de onderrand van het toilet aan te stoten.

 

Verschillende modellen hangend toilet

SanitairZone.nl heeft een breed scala aan hangende toiletten, in verschillende modellen en maten. Hierbij vindt u een aantal van de meest bekende opties: 

 

  • Diepspoel hangtoilet

Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in de pot. Het voordeel hiervan is dat het toilet schoner blijft en je minder last hebt van vervelende geurtjes. 

  • Randloos hangtoilet 

Een hangend toilet zonder spoelrand (ook wel Rimless toilet genoemd), heeft geen randen of hoeken. Op deze manier hebben bacteriën minder kans om zich aan uw toiletpot te hechten. Bovendien kan kalk zich niet ophopen achter de rand, een deel dat moeilijk te reinigen is. Een Rimless wandcloset is hygiënischer en eenvoudiger te reinigen. Bovendien bespaart het water en ziet het er veel stijlvoller uit.  

  • Hangtoilet met bidet/ sproeier

Bij een hangtoilet met bidet vindt u een een kleine sproeier in het midden van het toilet, gemaakt van RVS. Het grootste voordeel van een toilet met bidet is de hygiëne. Na een bezoek aan het toilet krijgt u een hygiënisch en fris gevoel. 

 

Wandcloset bestellen bij SanitairZone.nl

Een hangtoilet bestellen bij SanitairZone.nl is heel eenvoudig! Nadat uw bestelling geplaatst is, proberen we deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor het bezorgen van een hangtoilet uit ons uitgebreide assortiment betaalt u geen verzendkosten. Daarbij krijgt u standaard vijf jaar garantie op onze hangtoiletten. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit, als u voor een toilet van SanitairZone.nl kiest! Ook niet onbelangrijk, wij bieden u de laagste prijs voor toiletten. Zo betaalt u nooit teveel voor uw toilet.