Toiletten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1065

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1065

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten toiletten

Toiletten worden in verschillende soorten aangeboden bij SanitairZone.nl. U heeft bij ons de keuze uit staande toiletten, hangtoiletten, urinoirs en duoblok toiletten. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welk type toilet het beste op uw wensen aansluit. Binnen woningen zult u doorgaans voor hangtoiletten, staande toiletten of duoblok toiletten kiezen. Mocht u toiletten voor de zakelijke markt kiezen, bijvoorbeeld voor een uitgaansgelegenheid, dan is een urinoir zeer interessant voor het mannentoilet. Bij een hangtoilet hoort een inbouwreservoir, die achter een wand geplaatst wordt. Dit maakt dat het inbouwreservoir niet zichtbaar is. Zeker in een modern ingerichte badkamer komt dit type toilet goed tot z’n recht.

Een staand toilet kopen betekent dat u kiest voor een combinatie van een zichtbaar reservoir, die aan het toilet gekoppeld zit. Dit is het meest voorkomende type toilet en wordt daarom vaak als klassiek toilet beschreven. Wanneer het reservoir los van het toilet zit, spreken we van een staand toilet met losse stortbak. Ook kunt u voor een combinatie kiezen, waarbij het reservoir een geheel vormt met de pot. Dit type toilet noemen we een duoblok toilet

 

Losse onderdelen voor toiletten kopen

Naast de mogelijkheid om een compleet toilet online te kopen, kunt u ook voor losse onderdelen bij ons terecht. Wij bieden een breed scala aan toiletonderdelen aan. SanitairZone.nl biedt u onder meer losse inbouwreservoirs voor uw toilet, een opbouwreservoir, een losse toiletzitting, drukplaten en bidets. Ook aansluitonderdelen voor een toilet bestellen kan bij SanitairZone.nl! Denk aan de verschillende afvoerleidingen die u nodig zal hebben bij het aansluiten van sanitaire voorzieningen.

 

Voordelen van toilet bestellen bij SanitairZone.nl

Naast ons grote aanbod, hebben we u verschillende andere voordelen te bieden. Zoals eerder beschreven, worden producten binnen 24 uur geleverd als deze op voorraad zijn. Daarbij worden producten gratis verzonden! Zo wordt een toilet online kopen bij SanitairZone.nl heel voordelig.

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u meer weten over een toilet bestellen in onze webwinkel? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken.