Kranen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1101

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1101

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende modellen kranen kopen 

Wastafelkraan

Er zijn een aantal verschillende soorten kranen. Een van de kranen is de wastafelkraan. SanitairZone.nl heeft een breed scala aan wastafelkranen, zodat u altijd een geschikte kraan voor uw badkamer vindt. Wij bieden u strakke, moderne wastafelkranen aan, maar ook wat speelsere, klassiekere modellen. De meeste kranen in ons assortiment hebben de kleur chroom, wat goed te combineren valt met verschillende kleuren wastafels.

Keukenkraan

Een keukenkraan is vaak iets groter dan een wastafelkraan. SanitairZone.nl biedt een ruim aanbod aan keukenkranen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs. Kiest u bijvoorbeeld voor een langer model keukenkraan? Of verkiest u een hogere en smallere versie? Bovendien zijn de keukenkranen in ons assortiment van hoge kwaliteit. Binnen keukens en badkamers maakt men tegenwoordig vrijwel altijd gebruik van een mengkraan. 

Bad- en Douchekraan

In het assortiment van SanitairZone.nl vindt u tal van verschillende soorten kranen. Zo kunt u een losse bad- of douchekraan bestellen, maar ook voor een combinatie van beide kranen kiezen. Met een combinatie van een bad- en douchekraan kunt u het bad vol laten lopen, zonder de douchekop te hoeven gebruiken. Deze kranen worden in verschillende modellen aangeboden, zodat u altijd een model vindt die bij uw persoonlijke smaak aansluit. Kiest u bijvoorbeeld een simpel model met twee bevestigingspunten aan de muur? Of bestelt u een bad-/douchekraan met een chromen plaatje tegen de muur? Het geeft uw badkamer een moderne, strakke uitstraling!

Onze bad- en douchekranen worden ook nog met twee bedieningselementen aangeboden. U heeft in dit geval een losse knop voor warm- en koud water.

Bidetkraan

Bidetkranen zijn zeer geschikt voor het wassen van intiemere plekken, of bijvoorbeeld uw voeten. SanitairZone.nl heeft een ruim aanbod aan bidetkranen. Zo is een model met strakke, rechte vormen geschikt voor een moderne badkamer. U kunt de bidetkraan combineren met een bidet, die vaak aan de muur wordt opgehangen.

Inbouwkraan

Een inbouwkraan wordt ook wel een wandkraan genoemd en is een kraan die in de muur moet worden ingebouwd. Je ziet alleen de essentiële onderdelen, de rest wordt in de muur ingebouwd. Een inbouwkraan geeft een badkamer een moderne uitstraling. 

 

Moderne kranen met bewegingssensor bestellen

Wilt u het meest moderne type kraan kopen? Kies in dat geval voor een kraan met een sensor. De kraan wordt geactiveerd op het moment dat de sensor bewegingen opmerkt. Dit type kranen wordt niet alleen in woningen gebruikt, maar bijvoorbeeld ook veel in openbare toiletten. Het fijne aan dit type kraan is dat het waterverspilling tegengaat. Op het moment dat u uw handen voor de sensor weghaalt, zal de kraan direct stoppen met stromen. Daarbij blijft de kraan met deze sensor schoner. U hoeft immers niet steeds met uw natte handen aan de bedieningsknoppen of -hendel van de kraan te zitten. Deze sensorkranen worden voornamelijk binnen badkamers gebruikt. Aan de zijkant van de kraan zit een knop om de temperatuur van het water in te stellen.

 

Kranen kopen bij SanitairZone.nl

Kranen bestellen bij SanitairZone.nl is heel eenvoudig! U kunt de goedkope kranen online bestellen, waarna wij deze doorgaans binnen 24 uur bij u afleveren. Mocht een kraan niet op voorraad zijn, dan zorgen we dat deze zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. De snelle levering is niet het enige voordeel wat SanitairZone.nl u biedt! Ook profiteert u bij ons van een gratis levering als u kranen online bestelt. Zo wordt kranen online kopen nog voordeliger!

 

Bovenal zijn onze kranen van een bijzonder hoge kwaliteit en bieden we u deze tegen scherpe prijzen aan. Heeft u vragen over onze kranen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.