Douchewanden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 358

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 358

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchewanden bestellen bij SanitairZone.nl

Het bestellen van douchewanden is interessant, wanneer u een los hoekje voor de douche wilt creëren. Ook heeft u met een douchewand vaak meer ruimte dan met bijvoorbeeld een douchecabine, waarbij u vastzit aan vaste maten. Een douchewand kan gecombineerd worden met een douchegoot, om het water in weg te laten lopen. Afhankelijk van de ruimte die u met een douchewand afscheidt, kunt u ervoor kiezen om het nog geopende deel van de doucheruimte af te dekken met een douchegordijn. Vaak blijkt dit echter niet nodig te zijn!

 

Verschillende formaten douchewanden bestellen

Twijfelt u tussen een vaste douchewand of een douchewand inclusief douchedeur? Douchewanden met veiligheidsglas worden steeds populairder. Deze douchewanden geven een gevoel van vrijheid aan uw badkamer en maken een kleine badkamer nog groter. Om uw glas te laten glanzen, is een intensieve schoonmaak noodzakelijk. Het water in de douche kan immers kalkaanslag veroorzaken. Hiervoor is echter een unieke oplossing ontwikkeld: anti-kalk douchewanden.

Wilt u toch uw eigen doucheruimte creëren? Ga dan voor een douchewand met schuif douchedeur. Het grootste voordeel van een schuifdeur is dat deze geen enkele loopruimte in beslag neemt. Houdt u er rekening mee dat u voor een schuifdeur een relatief breed douchebereik nodig heeft, omdat dit type deur uit meerdere delen naast elkaar bestaat. De douchewanden van SanitairZone.nl worden in verschillende soorten en groottes aangeboden.

 

Douchewanden online kopen bij SanitairZone.nl

Niet alleen verzendt SanitairZone.nl uw bestelde douchewanden gratis naar u. Ook geven we u standaard vijf jaar garantie op onze douchewanden. Zo kunnen we u een hoge kwaliteit van deze producten garanderen! U wilt er immers zeker van zijn, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw nieuwe douchewand. Door deze regelmatig te reinigen wordt kalkaanslag op uw douchewanden voorkomen. Niet onbelangrijk is onze laagste prijsgarantie. Dankzij de laagste prijsgarantie weet u bij ons zeker, dat u nooit teveel voor uw douchewand betaalt!