Vrijstaande Baden

Waarom zou u voor een vrijstaande bad kiezen?

Hier zijn een paar redenen voor:

Eenvoudige installatie

Het is heel eenvoudig om een vrijstaand bad te installeren, omdat er geen ombouw nodig is. Het is handig om de installatie met twee personen te doen.

Ontspanning

Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag op het werk of met de kinderen, en zal je welverdiende "me time" geven.

Stijl

Geef je nieuwe badkamer het heldenstuk dat het verdient. Het zal de opvallende eigenschap in elke badkamer zijn die een geweldig verkoopargument is, omdat we allemaal weten dat badkamers en keukens huizen verkopen.

Onderhoud

Makkelijk in onderhoud en schoonmaak, omdat u langs elke zijde kunt komen. Bovendien kunt u de ruimte rond het bad gemakkelijk droog maken als de vloer nat is.

 

Welke vrijstaande bad past bij u? 

Een vrijstaand bad is er in vele modellen en afmetingen. Maar welke past bij uw badkamer? Een ovaal vrijstaand bad geeft u een luxueus gevoel en zorgt voor een prachtige uitstraling in uw badkamer. Daarnaast zorgt de ovale, ronde vorm voor een comfortabel bad. Wie de voorkeur geeft aan een strakke en moderne badkamer kan kiezen voor een rechthoekig of vierkant vrijstaand bad.

 

Een vrijstaand bad online kopen bij SanitairZone.nl

Vrijstaand baden worden steeds populairder. Door een grote vraag naar vrijstaande baden zijn de prijzen nu voor iedereen betaalbaar. Bij SanitairZone.nl kunt u het perfecte vrijstaande bad voor uw badkamer bestellen. Niet alleen bezorgen wij uw vrijstaande bad kosteloos bij u. Ook profiteert u bij ons standaard van de laagste prijs voor de baden, dankzij onze laagste prijsgarantie. De baden die u bij ons bestelt zijn van een zeer goede kwaliteit. Dit verzekeren we u met onze SanitairZone.nl garantie van vijf jaar. Op deze manier weet u zeker, dat u een lange tijd vooruit kunt met uw baden.