Ligbaden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 108

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 108

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ligbaden met verschillende functies

SanitairZone.nl heeft een uitgebreid assortiment ligbaden met verschillende functies. Deze baden kunnen vrijstaand zijn, gemaakt met lucite acryl plaat voor de perfecte combinatie, stevigheid en design. Acryl is het meest gebruikte materiaal in badkuipen. Acryl is een soort kunststof dat warm is en een gladde, poriënvrije laag heeft. Acryl is ook gemakkelijk te onderhouden omdat vuil zich niet snel aan acryl hecht. 

Deze baden hebben ook functies die kunnen helpen bij het overstromen en afvoeren, zodat u de best mogelijke bad ervaring kunt hebben.

 

Koop uw ligbad online

Niet alleen biedt SanitairZone.nl u vijf jaar garantie op ligbaden aan. Ook betaalt u bij SanitairZone.nl nooit meer dan hoogstnoodzakelijk is! Dit komt door onze laagste prijsgarantie. Daarbij brengen we geen verzendkosten in rekening voor het afleveren van uw ligbad. Wanneer een ligbad voorradig is, proberen we deze binnen 24 uur naar u te verzenden. Mocht een ligbad niet meer op voorraad zijn, dan leveren we deze alsnog zo snel mogelijk bij u af.

Laat SanitairZone.nl u helpen uw badkamer te vernieuwen en deze er een stuk beter uit te laten zien zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Bestel nu online de beste ligbaden met de beste ontwerpen en stijlen alleen bij SanitairZone.nl.

 

Hulp nodig? 

Als u niet zeker weet wat u precies nodig hebt met betrekking tot accessoires of gewoon hulp nodig hebt bij het kopen van het juiste ligbad dat past bij uw badkamerinstallatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen u graag verder.