Duobad

Een duo bad kopen bij SanitairZone.nl 

Verwen uzelf met een goed bad van SanitairZone.nl in weelderige luxe voor uw badkamer. Een bad of duobad is misschien wel het belangrijkste onderdeel van elke badkamer en vormt het centrale, bepalende punt van de kamer. Daarom is het belangrijk dat uw bad er goed uitziet. Daarom hebben we een assortiment van eigentijdse mooie, goedkope badkuipen op voorraad die passen bij alle smaken van het interieur; en allemaal verschillend van vorm zijn. 

 

Wat zijn de voordelen van een duobad? 

Een duobad is een bad waarin twee mensen comfortabel samen kunnen zitten en genieten van het comfort van twee identieke rugleuningen. Een duobad biedt meer ruimte dan een gewoon bad, maar neemt niet noodzakelijkerwijs meer ruimte in beslag in de badkamer.Het is ook symmetrisch van vorm: aan beide zijden even breed en op dezelfde manier opgebouwd. Bovendien bevindt de afvoer zich in het midden van het bad om beide zijden even comfortabel te maken. U geniet dus allebei van maximaal comfort.

 

Service bij duobad bestellen

Niet alleen verzenden wij uw bestelde duobad gratis naar u maar wij geven ook standaard vijf jaar garantie op onze baden. Wij proberen echter uw bestelde duobad binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Een andere reden om duobad online te bestellen bij SanitairZone.nl zijn de bijzonder scherpe prijzen. Zo zijn kwalitatief goede baden voor iedere consument toegankelijk!

Heeft u vragen over een duobad kopen bij SanitairZone.nl? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over een specifiek model? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.